Categorieën

Schleich Aziatische olifant mannetje

Schleich Aziatische olifant mannetje
Merk: Schleich
Model: 14653
Beschikbaarheid: Op voorraad
13,50€

Incl. BTW: 13,50€


Aantal:  


Aziatische olifanten hebben kortere slagtanden en kleinere oren, dan Afrikaanse olifanten. Deze grote grijze dieren eten per dag tot wel 150 kilogram aan planten. Het is dan ook niet gek, dat zij daar het grootste gedeelte van de dag mee bezig zijn, gemiddeld wel 18 uur!

De Aziatische olifant weegt tussen de 3000 en 5000 kilogram en is tussen de 2 en 3,5 meter lang. Hij is herkenbaar aan zijn kleine naar beneden wijzende oren en zijn bolle rug. Bij de Aziatische olifanten hebben enkel de mannetjes slagtanden.

Olifanten hebben een robuuste, maar flexibele grijze huid. Een lange snuit en twee ivoren slagtanden. Met hun flexibele slurf kunnen zij onder andere voelen, communiceren en ruiken.

Afmetingen: 18 x 7 x 12 cm

Vanaf +3j.

De figuren van Schleich zijn waarheidsgetrouw ontworpen miniaturen. Alle figuren worden met de hand beschilderd, zodat ieder klein detail wordt getoond.De verhoudingen van de figuren, dieren of gebouwen van Schleich komen overeen met de werkelijkheid.

De figuren worden ontwikkeld in samenwerking met pedagogen, (natuur) specialisten, ouders en kinderen. Hierdoor zijn de Schleich producten volledig afgestemd op de gebruiker; het kind.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:
Powered By Grote Schatten
Grote Schatten © 2020
Design by dcomputers